Aurinkosuojakalvo valmiiksi leikattu sävytys kaikkiin autoihin ja merkkeihin - SOYAFILM

Aurinkosuojakalvo autollesi ja omaisuudelle.

Aurinkosuojakalvo valmiiksi leikattu sävytyskalvo kaikille autoille ja merkeille. Meiltä löydät etsimäsi sävytyskalvot ja työkalut, olitpa aloittelija tai ammattilainen.

Sävytä auton ikkunat valmiiksi leikatulla aurinkosuojakalvo Soyafilm

SOYAFILM® - Alkuperäinen. Irrotettava ainutlaatuinen aurinkokalvo ilman liimaa on helppo asentaa kaikkiin autoihin, koska kalvo on pehmeä ja seuraa lasin muotoa jopa erittäin taipuneena. Voidaan asentaa päälle ja pois niin paljon kuin haluat.
Solar Gard® Galaxie on aurinkosuojakalvo, joka antaa autollesi ainutlaatuisen ilmeen. Kalvo voidaan muodostaa edistyneelle kaarevalle lasille, siinä on naarmuuntumaton kerros ja täysin optisesti selkeä näkyvyys auton sisältä.
Molemmat kalvot ovat metallittomia eivätkä siksi häiritse auton nykyaikaisia ??tärkeitä elektronisia laitteita, kuten GPS, navigointi, radio, televisio, matkapuhelin ja viestintä.
TintGel™ on ainutlaatuinen tuotteemme, joka viimeistelee aurinkokalvoasennuksesi. TintGel™ on geeli, joka asetetaan ristikon reunoihin "Dot Matrix" täyteaineeksi lasin ja aurinkokalvon väliin.
Kysymyksiä? Älä epäröi keskustella kanssamme, olemme tavoitettavissa 7 päivää viikossa chatissa.