SOYAFILM.fi - Aurinkokalvo uudelleenkäytettävä ja ammattimainen valmiiksi leikattu sävyttävä aurinkokalvo kaikille autoille ja merkkeille

Kära kunder och blivande!

Vi på Soyafilm.se är otroligt stolta och glada över att fira vårt 20-årsjubileum
inom solfilm- och skyddsbranschen!
Sedan våra första steg år 2004 har vi gjort det till vår mission att erbjuda er, våra värderade kunder, det bästa inom solskydd och säkerhet.

Under våra två årtionden har vi sett både soliga dagar och stormiga väderförhållanden. Vi har stått inför pandemier, ekonomiska utmaningar och tekniska förändringar, men genom allt detta har vi stått fasta vid våra värderingar och åtaganden gentemot er – att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående service.

En av våra största bragder är att vara först med färdigskuren avtagbar solfilm, en unik solskyddsfilms-lösning. Vi fortsätter att vara ledande inom branschen genom att erbjuda innovativa lösningar och produkter som inte bara är effektiva utan också lätta att använda och installera. Er säkerhet och komfort är alltid vår högsta prioritet.

För att fira denna milstolpe med er, våra fantastiska kunder, vill vi erbjuda er rabatterade prissänkta varor och om du är med i vårt VIP-nyhetsbrev så kommer det dyka upp extra fina förmåner för dig! Detta är vårt sätt att tacka er för ert fortsatta stöd och förtroende. Vi är djupt tacksamma för att ni har valt oss som er partner för solskydd och säkerhet under alla dessa år. 

Men det är inte allt! Vi har även spännande nyheter att dela med er. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya och innovativa solfilms- och skyddsfilmsprodukter och andra produkter. Dessa produkter är för närvarande under utveckling och kommer att släppas på vår hemsida så snart de är redo för leverans. Vi är övertygade om att ni kommer att bli överraskade och imponerade av vad vi har i beredskap för er.

Vi förstår att det kan vara oroande att handla från nya eller okända företag, men vi vill försäkra er om att vi är här för att stanna. Med 20 års erfarenhet och en stark tro på kvalitet och service kan ni vara säkra på att ni gör rätt val genom att välja oss som er leverantör.

Vi ser fram emot att fortsätta att växa och utvecklas tillsammans med er under de kommande åren. Er tillfredsställelse är vår drivkraft, och vi kommer alltid att sträva efter att överträffa era förväntningar.

Tack för 20 fantastiska år – och många fler framöver!

MVH - Magnus Koschnike - VD